Hivatalos információk

Az Egyesület adatai

Az egyesület neve: Kisállat Szemészeti Egyesület

Az egyesület elnöke: dr. Péczely Zita

Levelezési cím: 2092 Budakeszi, Klapka u. 2.

Adószám: 18279135-1-13

Bankszámlaszám: 10918001-00000128-53750007

Email: info@kisallatszemeszet.hu

Honlap információk

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa a Kisállat Szemészeti Egyesület. Minden jog fenntartva.

Jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma, beleértve a szövegeket és a honlap grafikáját is, a Kisállat Szemészeti Egyesület tulajdonát képezik. Azok másolása, utánközlése vagy bármilyen módon való felhasználása még forrásmegjelölés mellet is csak a Kisállat Szemészeti Egyesület előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A honlap tulajdonosa rendelkezik a honlapon található és más személy vagy társaság tulajdonát képező tartalmak felhasználásának engedélyével, beleértve a képi anyagokat és az elérhetőségek információit is.

A weboldal felépítése és megjelenése a Kisállat Szemészeti Egyesület által kialakított arculat része. Ennek másolása vagy egy megtévesztésre alkalmas hasonló kialakítás elkészítése a Kisállat Szemészeti Egyesület jogainak megsértése. A honlap bizonyos elemei a WordPress működéséből adódóan CC licenc alá esnek.

A honlap részben más féltől beszerzett információkat tartalmaz. Az Kisállat Szemészeti Egyesület nem vállal felelősséget azok tartalmáért.

A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldal kapcsolódik, vagy amelyekre az hivatkozik.

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát minden előzetes értesítés nélkül megváltoztassa. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget az esetleges sajtóhibákért, elírásokért.
A honlap szövegezésében leírt információk tájékoztató jellegűek. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap szövegezésének helytelen értelmezéséből fakadó vélt előnyök elmaradásáért.

Technológia és biztonság

A honlapot a dr. Fenyves Ildikó felügyeletével a SpaceboyDesign csapata készítette. Technikai kontakt: spaceboydesign[@]live.co.uk

A honlap magyar tulajdonú domain alatt, magyarországi szerveren és magyar szolgáltatónál üzemel.

A honlap üzemeltetője és a tárhely-szolgáltató mindent megtesz a weboldal biztonsága érdekében, de nem vállalnak felelősséget a honlappal esetlegesen összefüggésbe hozható internetes kártevőkből eredő károkért.

Adatvédelmi irányelvek

Az üzenetküldő panelekben megadott személyes adatok kizárólag a kapcsolatfelvétel miatt szükségesek. A Kisállat Szemészeti Egyesület nem végez adatkezelést, a kapott személyes adatokat nem rögzíti adatbázisban, azokat harmadik személynek nem adja át.

Hírlevél

A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Kisállat Szemészeti Egyesület bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Kisállat Szemészeti Egyesület kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a weboldalon megjelent programokról, hírekről, írásokról, valamint a kisallatszemeszet.hu oldal működését segítő statisztikai kimutatások készítése. Jelen feliratkozással Ön a Webhelyen található rubrika bejelölésével kifejezett hozzájárulását adja, hogy tőlünk elektronikus levelet fogad, amelyek bizonyos esetekben közvetlen vagy közvetett módon reklámot is tartalmazhatnak. A Kisállat Szemészeti Egyesület a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.

A hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés a hírlevélről történő leiratkozásig tart. A hírlevélről leiratkozni a hírlevél alján megtalálható linken, vagy az alábbi e-mail címen lehet: info@kisallatszemeszet.hu

Adatkezelési nyilatkozat

Kisállat Szemészeti Egyesület szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogokat és a jogorvoslati lehetőség szabályait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza, amely szerint Ön kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, valamint azok kezeléséről szóló tájékoztatást, továbbá jogorvoslatért bírósághoz fordulhat.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 68. § (6) bekezdése alapján az alábbi nyilvántartási számon nyilvántartásba vette Kisállat Szemészeti Egyesületet.

Nyilvántartási szám: NAIH-

Alapszabály (jelszóval védett) »


Felvételi vizsgakövetelmény (jelszóval védett) »


Felvételi kérelem (jelszóval védett) »