A Kisállat Szemészeti Egyesület

Szeretettel köszöntjük a Kisállat Szemészeti Egyesület
hivatalos állatorvosi információs portálján!

A Kisállat Szemészeti Egyesület célja a magyar kisállat-szemészettel foglalkozó állatorvosok szakmai kapcsolatteremtésének, kommunikációjának valamint szakirányú képzésének előmozdítása és támogatása annak érdekében, hogy szakterületük minél magasabb színvonalú művelésével hozzájáruljanak a szemészeti betegségek felkészültebb és hatékonyabb gyógyításához.

Az Egyesület másodlagos célja a tenyészkutyák és -macskák szemészeti szűrővizsgálatainak egységesítése és szakmai színvonalának emelése országunkban. Ezáltal javítható a kutya- és macskatenyészetek egészségi állapota, és az örökletes szembetegségek megelőzése hatékonyabbá tehető.

A fenti célokra irányuló szakmai munka javítja a hazai kisállat-szemészeti ellátást, és ezáltal növeli a magyar kisállat-gyógyászat jó hírnevét.

Amennyiben érdeklődik a szemészet témaköre iránt és szeretne részt venni az egyesület munkájában valamint a szervezett programjainkon, várjuk szeretettel  pártoló tagként.

Ha a Magyar Kisállat Szemészeti Egyesület vizsgázott rendes tagja szeretne lenni, a lenti elérhetőségeken kérhet további információt:

info@kisallatszemeszet.hu

www.kisallatszemeszet.hu

 

kisallat-szemeszet

Információk

+3623 451 103

info@kisallatszemeszet.hu