Tisztelt Kollégák!

A Kisállat Szemészeti Egyesület szeretettel várja olyan állatorvosok és állatorvostan hallgatók jelentkezését, akik a szemészet szakterület iránt érdeklődnek. Egyesületünk elsődleges célja a kisállat-szemészettel foglalkozó állatorvosok szakmai kapcsolatteremtésének, kommunikációjának és tapasztalatcseréjének, szakirányú továbbképzésének előmozdítása és támogatása.

Az Egyesületbe történő tagfelvétel pártoló vagy rendes tagként lehetséges. 2015-ben az éves tagdíj mindkét tagviszony esetében 10 000 Ft (a pártoló állatorvostan hallgatók a tagdíjfizetési kötelezettség alól mentesülnek).

Pártoló tag bármely állatorvos vagy állatorvostan hallgató lehet, aki egyetért az egyesület célkitűzéseivel, és támogatni kívánja azt. Pártoló tagjainknak kedvezményes jelentkezést biztosítunk az egyesületi rendezvényeken.

Rendes tag csak az az állatorvos lehet, aki sikeresen teljesíti a 3 részből álló felvételi vizsgát:

1.) Esetbemutatások elkészítése

2.) Írásbeli vizsga

3.) Szóbeli vizsga

A rendes tagfelvételi vizsgát teljesítő kolléga, a megfelelő szakmai tudás meglétét bizonyítja, amellyel magas szakmai színvonalon képes ellátni a szembeteg kutyákat és macskákat.

A felvételi vizsgával kapcsolatos további részletes információk (elméleti és gyakorlati elvárások, a felkészüléshez javasolt szakmai anyagok, a rendes tagsági viszony esetén kötelezően szükséges szemészeti diagnosztikai eszközök) az egyesületi felvételi vizsgaszabályzatban olvashatók, amelyet kérésre elküldünk a jelentkező kollégának. A következő tagfelvételi vizsga 2015. június 5-én (péntek) lesz 9:00-tól a Közép-Európai Állatorvosi Központban (2051 Biatorbágy, Vendel Park, Tormásrét utca 12.). Jelentkezési határidő és az esetbemutatások benyújtási határideje: 2015. május 17. (vasárnap).

Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: kiszekonferencia@gmail.com.

Tisztelettel: az Egyesület vezetősége